SUOSITUKSET

 

“Osallistuin Susan Caloniuksen vetämään koulutukseen toukokuussa 2014 ja voin lämpimästi suositella hänen valmennustaan. Susan on erinomainen ja mukaansatempaava kouluttaja. Hänen opastuksellaan sain työnhakuasiakirjat päivitettyä edellisestä työnhausta ajan tasalle ja sain arvokasta tietoa tämän hetken työnhaun viimeisimmistä trendeistä (some yms.). Löysin uuden työpaikan nopeasti valmennussetin jälkeen ja uskon, että valmennuksesta saamillani päivitetyillä tiedoilla ja itsevarmuudella oli osansa asiassa.”

Joanna, FM, työllistyi koulutuksen jälkeen markkinointipäällikkönä.

“Susanilla on kevyt ote valmennuksessa – ei paasata, eikä paukuteta päähän, vaan käydään läpi eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Vierailtakin tuntuvat keinot alkavat vaikuttaa simppeleiltä ja kaikkien käytettävissä olevilta.”

Satu, sosiaaliantropologi, tutkinto suoritettu ulkomailla. Lähti koulutuksen jälkeen jatko-opiskelijaksi Helsingin yliopistolle.

 “Olin Susanin vetämällä  luovien alojen -valmennuksella syksyllä 2014. Valmennus oli iloinen yllätys, hauskoja luovia heppuja ja kaiken kruununa Susan Calonius. Se oli rakkautta. Susania kuvaavia ylistyssanoja on helppo suoltaa; superammattilainen, tunneälykkö, haistaa ihmisten vahvuudet ja haasteet ja osaa määrätietoisen rakastavasti pistää vauhtia masiinaan. Valmentajamme oli hauska katsella ja kuunnella. Hän on karismaattinen, ronskin maanläheinen ja iloinen voimapesä. Ihmettelin mistä Susan oli laajat taitonsa hankkinut, kunnes päivien kuluessa selvisi: Nainen on intohimoinen, hän todella rakastaa sitä mitä tekee. Kun on työssä, missä sydän laulaa, silloin tekee parhaansa luonnollisesti.”

Sanna, kirjailija, sai koulutuksen jälkeen merkittävät kontaktit unelmiensa toteuttamiseksi.

“Osallistun Susan Caloniuksen valmennukseen viime syksynä. Valmennus avasi hienosti sosiaalisen median tuomia uusia työnhakumahdollisuuksia ja teroitti omien verkostojen luomisen tärkeyttä. Valmennuksessa korostettiin jokaisen yksilöllisiä tarpeita ja rohkaistiin etsimään ja valitsemaan itselle tärkeät kanavat työnhaussa. Mahtavaa yksilöllistä valmennusta ja opastusta saimme myös hakemuksen ja CV:n teroittamiseen. Opin valmennuksessa brändäämään itseni uudelleen työmarkkinoilla sekä kasvattamaan tärkeää verkostoa. Yhteishenki ja tekemisen meininki kurssilla oli mahtava ja valoi uutta uskoa pitkittyneeseen työnhakuuni.”

Sari Jauhiainen, sai töitä koulutuksen jälkeen markkinointi spesialistina yksityisestä yrityksestä.

“Ensinnäkin sain valmennuksesta lisää itseluottamusta työnhakuun. Sain päivitettyä cv:n ja työhakemukset paremmiksi ja selkeämmiksi, vaikka olin ajatellut ennen koulutusta et ne on ihan ok. Sain paljon hyviä vinkkejä työhakemuksien kirjoittamiseen ja niiden sisällön rakentamiseen. Esim. turhat adjektiivit pois hakemuksesta.

Sain myös paljon uutta tietoa kontaktoinnista. Someen liittyen opin paljon uusia kanavia ja työkaluja… Tajusin et somea osaamalla voi parantaa älyttömästi mahdollisuuksia työllistyä. Pitää vaan olla aktiivinen.”

Ville, TaM, työllistyi koulutuksen jälkeen freelancena mm. taideprojektiin ja tekee kuosisuunnitelua eri yrityksille.

“Hienoa, että luovien alojen työnhakijoille on saatavilla myöskin työnhakuun liittyvää ohjausta, joka huomioi heidän erityispiirteensä työnhakijana. Sain valmennuksesta hyviä vinkkejä oman alan tyypillisistä työnhakumenetelmistä ja erilaisia nettilinkkejä, joiden kautta etsiä piilotyöpaikkoja. Vaikka olenkin toiminut SOME:ssa jo nyt suhteellisen monipuolisesti työnhaun merkeissä koin silti saavani lisää tietoa koulutuksen aikana myös tähän osa-alueeseen. Erilaiset netissä jaettavat sähköiset portfoliosivustot ja vapaamuotoisemmat ansioluettelolinkit olivat myös hyviä vinkkejä omiin työnhakuasiakirjoihin persoonallisuutta haettaessa.”

Pirre, sisustussuunnittelija & merkonomi, työllistyi koulutuksen jälkeen kansainväliseen yritykseen (toimitilajohtaminen).

“Asiantuntevat ja selkeät kommentit hakemusasiakirjoihin. Konkreettiset ehdotuksia uusista sanoista ja lauseista plussaa.
- Kouluttajalla rempseä ja rento, ei hienosteleva, ei ylenkatsova asenne. Kouluttajan kanssa on helppo keskustella ja olla.”

Riikka, VM, työllistyi toiveidensa työpaikkaan 7kk työttömyyden jälkeen.

“Osallistuin Susan Caloniuksen työnhakuvalmennukseen viime syksynä. Valmennus avasi hienosti sosiaalisen median tuomia uusia työnhakumahdollisuuksia ja teroitti omien verkostojen luomisen tärkeyttä. Valmennuksessa korostettiin jokaisen yksilöllisiä tarpeita ja rohkaistiin etsimään ja valitsemaan itselle tärkeät kanavat työnhaussa. Mahtavaa yksilöllistä valmennusta ja opastusta saimme myös hakemuksen ja CV:n teroittamiseen. Opin valmennuksessa brändäämään itseni uudelleen työmarkkinoilla sekä kasvattamaan tärkeää verkostoa. Yhteishenki ja tekemisen meininki kurssilla oli mahtava ja valoi uutta uskoa pitkittyneeseen työnhakuuni.”

Sari, sai markkinointiasiantuntijan paikan tietopalveluyrityksestä.

“Valmennuksesta  oli suuresti apua nimenomaan työnhakuasiakirjoihin liittyen. Muokattiin sekä tavallista että netti-cv:tä uuteen uskoon, kuin myös työhakemustakin. Opin “mainostamaan” itseäni paremmin. Kontaktoinnista sain myös hyviä neuvoja eli tietoja sellaisista kanavista, mistä en aiemmin tiennytkään.”

Ritva, merkonomi, sai toimistotyöntekijän paikan logistiikka-alan firmasta Vantaalta.

“Valmennuksen aikana sain kattavat tiedot erilaisista työn haun apuvälineistä ja oivalsin myös omat vahvuuteni aivan uudella tavalla. CV:ni ja työhakemukseni ovat nyt ajan tasalla ja LinkedIn profiilini toimii kontaktoitumisen apuna. Nyt olen tilanteessa, jossa haen työtä ulkomailla ja kontaktoituminen on vieläkin tärkeämpää. Saamani tiedot ja taidot tulevat todella tarpeeseen.”   

JENNI, muotoilija (AMK) .

“Valmennuksen avulla ymmärsin, että työnhaku on itseasiassa taito minkä voi oppia. Sen ei tarvitse olla hankalaa, kun on kikat hallussa ja ne Susan osaa opettaa kokemuksen ja valtavan tietomäärän ansiosta unohtamatta, että hänen ihana persoona antaa innostusta sekä motivaatiota hakemuksien vääntämiseen! Konkreettisesti uusin täysin oman CV:n, vapaamuotoisen hakemuksen sekä Linkedin profiilini aivan uuteen uskoon. Kun Susanin avulla sain uudet versiot aikaiseksi niin melkein hävetti katsoa niitä omia vanhoja tuherruksia. Mitä kirjoittaa hakemukseen ja millä tavoin, ketä lähestyä ja mitä kautta, ovat työnhaun kannalta tärkeitä kysymyksiä, joita harvemmin tulee ajateltua tarpeeksi. Sain hyvät eväät oman unelmaduunin hakemiseen ja uskaltauduinkin sitä hakemaan Suomen rajojen ulkopuolelta.”

SIRKKU, Ryhmäliikunnanohjaaja, Personal trainer, Tällä hetkellä ulkomailla.

 

Comments are closed.